Face the future

Een innovatief samenwerkingsverband tussen Booking Experts, EasySecure, ST&D en de Great Stay App. In de toekomst zal een vakantiepark nog meer geautomatiseerd worden dan nu al mogelijk is. Door te automatiseren houden medewerkers meer tijd over voor hun gasten. Zo hoeven medewerkers zich bijvoorbeeld niet meer bezig te houden met inchecken maar zijn ze als hosts beschikbaar bij een servicebalie waar gasten terecht kunnen voor oprecht persoonlijke aandacht, allerlei leuke (dag)activiteiten en veel meer. Systeemtechnisch is dit al mogelijk! Dus wanneer jij klaar bent voor de toekomst, zijn wij dit ook. Maar hoe werkt dit precies?

EasySecure

EasySecure levert de gezichtsherkenningssoftware. Er zal een koppeling beschikbaar komen binnen de 'Mijn omgeving' van Booking Experts waarin de gast een selfie kan uploaden. Op basis van gezichtspunten (zoals stand van de oren, neus, voorhoofd etc), zorgt EasySecure ervoor dat de gast herkent kan worden door de software. Dit biedt vele mogelijkheden voor inchecken, toegangscontrole bij een accommodatie, hotelkamer of het zwembad en zelfs voor medewerkers. 

De Great Stay App

De Great Stay App levert de app waarin je de selfie kunt maken en uploaden. Ook kan de gast in de app zijn/ haar reservering inzien. Zo kan de app gebruikt worden voor én tijdens de aankomst op het vakantiepark en vereenvoudigd dit de communicatie met de gast waardoor er meer tijd en persoonlijk contact beschikbaar is voor de gast tijdens het verblijf. 

ST&D

ST&D levert de hardware en daarmee dus het apparaat wat gebruikt kan worden om gasten te herkennen op basis van hun selfie. Deze hardware kan op diverse plekken op een vakantiepark geplaatst worden aangezien Face the Future vele mogelijkheden biedt qua automatisatie. 

Face the Future op de Recreatie Vakbeurs

Op de Recreatie Vakbeurs op 16, 17 en 18 november in Hardenberg kun je Face the Future zelf persoonlijk ervaren. We hebben een demoversie van de app gemaakt die jij als bezoeker kunt downloaden. Upload hier je selfie en ontdek wat dit je brengt op de stands van de initiatiefnemers van Face the Future. Ontdek hoe tastbaar een koppeling in Booking Experts in de praktijk kan zijn!

 

Face the Future zelf ervaren?

Maak een testboeking op deze website en ervaar hoe een een geautomatiseerd vakantiepark met het oog op de toekomst werkt.

Maak een testboeking