Booking Experts - Samenwerken in Recreatie
Belvilla

Belvilla | API-koppeling

Belvilla

Binnen het stevige fundament van Belvilla maken inmiddels ook ruim 800 vakantieparken uit 11 landen gebruik van de verhuurmogelijkheden die wij bieden. Zij worden aangeboden op de eigen websites van Belvilla (in meerdere talen) én via de ongeveer 2.000 OTA’s en reisbureaus die bij ons zijn aangesloten. Dit kan variëren van gespecialiseerde, lokale partners tot de grootste, internationale boekingsplatformen. Een eenvoudige manier om een groot en divers publiek te bereiken door heel Europa. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het starten van een samenwerking met Belvilla en werken wij na het opstarten volgens het “no cure, no pay” principe. Allemaal met één contactpunt; het Parkenteam van Belvilla.

Deze afdeling is sinds 2005 gespecialiseerd in het beheren van de relatie met partners en vakantieparken. De relatie wordt gekenmerkt door een informele sfeer en korte, directe lijnen met ervaren medewerkers. Sinds één van de eerste uren werken wij via een API-koppeling samen met de gebruikers van Booking Experts. Door de inmiddels jarenlange ervaring hiermee kunnen wij volledig vertrouwen op de stabiliteit van de connectie, de kennis en kunde van de medewerkers én, niet geheel onbelangrijk, een prettig contact

Belvilla zelf ervaren?

Wil jij weten wat de mogelijkheden van Belvilla zijn? Maak dan nu een boeking, selecteer Belvilla en wij laten tijdens de beurs (stand 458) graag zien hoe dit in de praktijk werkt!

 
Belvilla