Hcontrol | Toegangscontrole zoals het bedoeld is

Pincode
Hcontrol toegangssystemen gelooft erin dat gasten toegang moeten kunnen krijgen zonder fysieke sleutel. Dat is dan ook de reden dat al onze systemen ook bedienbaar zijn met een pincode in combinatie met een verlicht toetsenbordje. Naast deze pincode kunnen de systemen ook overweg met druppel en app, maar dat zien we toch meer voor schoonmaak en beheer.

Slagboom
Met Hcontrol is het ook mogelijk om uw slagboom aan te sturen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de pincode, maar ook van eerder opgegeven kenteken (kentekencamera). Verder kun je met Hcontrol toegang verlenen tot zwembad, golfbaan, fietsenberging enz.

Internetstoring
Veel systemen maken gebruik van internet op het moment dat de gast naar binnen wil. Hcontrol niet. Doordat de codes allemaal lokaal in de accommodatie opgeslagen zijn, werkt ons systeem ook tijdens een internetstoring!

Energiecrisis
Met Hcontrol is het ook mogelijk om een warm welkom te koppelen. De verwarming wordt dan vlak voordat de gast arriveert aangezet en na het verblijf automatisch lager gezet. Met de huidige energieprijzen levert dit jaarlijks een behoorlijke besparing op.

 

Ontdekken wat Hcontrol voor jou kan betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die Hcontrol jou te bieden heeft? Kom tijdens de Recreatie Vakbeurs naar de stand van Booking Experts (stand 458), waar onze Sales Consultants jou met veel enthousiasme te woord zullen staan. Of boek gratis een vrijblijvende demo via onze website.

 
Hcontrol