Booking Experts - Samenwerken in Recreatie
Leisure Time

Leisure Time, The Next Level Booking Experience

Leisure Time, The Next Level Booking Experience voor jou én je gasten

Jouw vakantieaanbod optimaal gepresenteerd en gepromoot, zodat gasten gemakkelijk en snel het vakantieverblijf vinden waarnaar ze op zoek zijn? Leisure Time introduceert een eerlijk en eenvoudig online boekingsplatform waar vakantiehuizen, villa’s en appartementen kunnen schitteren! Bij Leisure Time brengen we graag het beste van de verhuurder naar het beste voor de gast, en dat op een eerlijke manier die voor iedereen werkt. Ons partnerschap werkt op basis van gunstige voorwaarden, transparante communicatie en no cure no pay.

Leisure Time zorgt voor de optimale online promotie van vakantieaanbod zodat verhuurders kunnen doen wat ze het liefste doen: het aanbieden van onvergetelijke vakanties voor hun gasten. Kwaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel en we werken dan ook graag samen met partners die dit net zo belangrijk vinden als wij. Zo keren gasten met een glimlach terug naar huis en bouwen we samen aan duurzame relaties, waardevolle boekingen en een terugkerend gastenbestand. Jij blij, gasten blij, iedereen blij!

Ontdekken wat Leisure Time voor jou kan betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of partnervoorwaarden? We vertellen je graag meer over het aanbieden van je vakantieaanbod op Leisure Time via onze directe Booking Experts koppeling! Neem contact op via interesse@leisuretime.com of kom langs bij stand 472 op de Recreatievakbeurs voor een goed gesprek onder het genot van een drankje.

 
Leisure Time

Artikelen