I.C.Y. | Draadloos beheer van uw vakantiepark

I.C.Y. ontwikkelt verschillende oplossingen per sector. Bent u recreatieondernemer van een vakantiepark en wilt u geld besparen?

Met de software applicatie ICY Control Center kunt u vanaf uw receptie alle aangesloten apparatuur per accommodatie bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer eenvoudig de maximum temperatuur instelling van een accommodatie wijzigen. Of de verwarming aan- of uitzetten, afhankelijk van of de accommodatie bezet is. U krijgt tevens een melding wanneer het water van een cv-installatie in een vakantiehuis moet worden bijgevuld.

Moet u ook regelmatig de camping op om de automaat om te zetten wanneer gasten te veel stroom hebben gebruikt? En dekt de vaste bijdrage voor stroom vaak niet meer het gebruik van uw gasten? Dan is het draadloos stroombeheer systeem ICY Campsite Management dé oplossing voor u.

Via eenvoudig te gebruiken software kunt u vanuit de receptie of direct op uw smartphone de stroompunten op uw camping op een bepaald Amperage begrenzen, energieverbruiken uitlezen, een prepaid kWh tegoed instellen en de stroom volledig uitschakelen. Met ICY Campsite Management kan het standaard Amperage lager begrensd worden. Een standaard gast heeft hier genoeg aan. Grootverbruikers niet en zullen moeten bijbetalen voor een hoger Amperage.

Is dit gekoppeld aan Booking Experts? Dan kan de gast direct vanuit de Mijn Omgeving deze kostenpost boeken. Er wordt direct een seintje gestuurd naar ICY en het Amperage voor de gast wordt aangepast. Het verbruik wordt ingelezen in Booking Experts en bij vertrek wordt er automatisch een factuur klaargezet. Hoe gemakkelijk wil je het hebben!

 

I.C.Y. zelf ervaren?

Wil jij weten hoe je geld kan besparen met een goed management systeem en geld kan verdienen door een hoger verbruik in rekening te brengen? Maak dan nu een boeking, selecteer I.C.Y. en wij laten tijdens de beurs (stand 226) graag zien hoe dit in de praktijk werkt!

 
I.C.Y

Artikel(en)