C.A.T. Control Systems | Toegangsbeheer op maat

Met de verschuiving van campings naar vakantieparken met chalets en woningen, heeft C.A.T. uiteraard niet stilgezeten.

Stelt u zich eens voor… In de wereld van haasten, rennen en vliegen, reserveert uw gast met het gezin een vakantiewoning op het park. Tijd voor ontspanning en onthaasting. Helaas kan uw gast worden geconfronteerd met wachtrijen bij de receptie, entree bij een koude woning en daarbij problemen met zoekgeraakte sleutels. Dit kan anders!

Met C.A.T. Smarthome hebben we een totaaloplossing voor jou als recreatieondernemer. Met onze digitale deursloten en cilinders kun je je gasten een volledig geautomatiseerde incheck aanbieden. Door te zorgen voor een warm welkom is er geen gast meer die zich niet welkom zal voelen.

De kracht en toegevoegde waarde van C.A.T. ligt in het totaalpakket dat wij onze klanten kunnen bieden. Wij leveren niet alleen slagbomen maar verzorgen ook de toegangscontrole en software. Daarbij maken wij onze eigen producten, waardoor we oplossingen op maat kunnen bieden.

Door een koppeling met het reserveringssysteem kunnen wij de toegang naadloos laten aansluiten op je gasten. Daarbij weten wij met een 24/7 servicedienst onze klanten goed te ontzorgen, waarbij er snel en oplossend gehandeld kan worden. Niet voor niets staan wij al jaren achter ons motto: Toegangsbeheer op een vriendelijke manier.

 

C.A.T. Smarthome zelf ervaren?

Boek C.A.T. als extra tijdens het maken van een test reservering op deze website en ontvang meer informatie!

Daarnaast kunt u C.A.T. bezoeken op stand 411, waar ze u graag alle voordelen laten zien!

 
CAT Control Systems
 
SmartHome