Booking Experts - Samenwerken in Recreatie
Qenner

Qenner | De Channel Manager in de recreatie branche

Qenner | De Channel Manager in de recreatie branche

Qenner biedt middels een real-time koppeling de mogelijkheid om accommodaties op meerdere nationale en internationale kanalen zoals BungalowSpecials, Holidu en Voordeeluitjes aan te bieden.

Wil je het aantal boekingen verhogen of je vakantiepark of camping onder de aandacht brengen bij een speciaal publiek? Of je nou kiest voor een grote aanbieder als ANWB Campings, of gaat voor een gespecialiseerde aanbieder als Trekkershutten, Channel Manager Qenner maakt het mogelijk.

Door de integratie tussen Booking Experts en Qenner wordt jouw aanbod vanuit het reserveringssysteem automatisch bij de door jou geselecteerde kanalen aangeleverd. Hierdoor zijn de beschikbaarheid, huurprijzen en bijkomende kosten altijd actueel. Ook aan de beschrijvingen en afbeeldingen is gedacht, die worden automatisch meegestuurd via de koppeling. Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

It's as easy as 1, 2, 3

  • Neem contact op met Qenner om een contract af te sluiten
  • Selecteer de gewenste kanalen
  • Selecteer de te verhuren accommodaties, en Qenner doet de rest

Ontdekken wat Qenner voor jou kan betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die Qenner jou te bieden heeft! Kom tijdens de Recreatie Vakbeurs naar de stand van Booking Experts (stand 458), waar onze Sales Consultants jou met veel enthousiasme te woord zullen staan. Of boek gratis een vrijblijvende demo via onze website.

 
Qenner

Artikelen