Booking Experts - Samenwerken in Recreatie
Hondenopvakantie

Hondenopvakantie | Zoekplatform voor hondenbezitters

Hondenopvakantie | Zoekplatform voor hondenbezitters

Ontstaan uit passie is ons zoekplatform voor vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan uitgegroeid tot een grote aanbieder van hondenvriendelijke vakanties. Met onze Nederlandse website en onze Duitse website bereiken wij vooral 55plussers met hond in het luxe vakantie-segment.

Via Hondenopvakantie.nl vindt u wel meer dan 20.000 hondvriendelijke vakantiehuizen in heel Europa. Dit aanbod stellen we samen uit verschillende samenwerkingen met grote reisorganisaties en particuliere huiseigenaren. 

Waarom Hondenopvakantie.nl en welke meerwaarde bieden wij? Baasjes willen graag een leuk vakantiehuis waar ook hun viervoeter welkom is en waar er ook goede faciliteiten zijn voor de hond. Denk bijvoorbeeld aan een omheinde tuin of een locatie dichtbij het strand of het bos. Daarnaast wil de baas zelf ook nog genieten.

Kortom wij letten op die details die van belang zijn voor hondenbezitters:

  • Hoeveel honden zijn toegestaan in een huisje?
  • Is er een omheining?
  • Ligt de woning dichtbij een strand waar de hond los kan?
  • Zijn er goede wandelmogelijkheden?

Ontdekken wat Hondenopvakantie.nl voor jou kan betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die Hondenopvakantie.nl jou te bieden heeft? Kom tijdens de Recreatie Vakbeurs naar de stand van Booking Experts (stand 458), waar onze Sales Consultants jou met veel enthousiasme te woord zullen staan. Of boek gratis een vrijblijvende demo via onze website.

 
Hondenopvakantie