LeisureKing | Ticket -en reserveringssysteem voor dagrecreatie

 

Bied jij op jouw vakantiepark tevens activiteiten, fietsverhuur of tickets aan? Maak binnen jouw Booking Experts omgeving dan een koppeling met LeisureKing en maak al jouw dagactiviteiten boekbaar. Klantbeleving staat hierin centraal. Hoewel activiteiten via je website altijd al goed boekbaar waren met LeisureKing, hebben wij daar begin 2022 een stapje extra in gezet! Het boekingsproces is nog sneller, overzichtelijker en efficiënter geworden! 

Door de boekingsmodule van LeisureKing in te laden in de Mijn Omgeving van Booking Experts, of op de activiteitenpagina op jouw website laat je jouw gast gemakkelijk en snel een reservering maken. Jouw klant kan snel zien wanneer er nog beschikbaarheid is om te boeken, welke tijdsloten er vrij zijn, welke arrangementen er aan de activiteiten toe te voegen zijn en nadat de klant een aantal gegevens heeft ingevuld, kan hij de boeking eenvoudig afronden door te betalen met zijn favoriete betaalmethode. Jij beheert jouw activiteiten eenvoudig via de backoffice van LeisureKing, van waaruit jij jouw voorraden beheert, tijdsloten aanmaakt en tarieven instelt. Jouw gast ziet precies wanneer er beschikbaarheid is, maakt zijn boeking en ontvangt een e-mail of SMSje met alle informatie die hij nodig heeft. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw gast te ontvangen en hem een leuke dag te bezorgen! Maar het houd natuurlijk niet op bij één item.. Je kan zoveel aanbod toevoegen als je wil! Zo kan je bijvoorbeeld ook abonnementen, evenementen of kinderfeestjes aanbieden. 

Maar… we gaan nog wat verder: heb jij geen activiteiten, maar de fietsverhuurder in het dorp wel? Dan kan jouw gast die activiteiten gewoon boeken in de boekingsmodule. Daarnaast biedt onze kassamodule de mogelijkheid om jouw klant ook onsite te bedienen, wanneer hij zonder reservering binnenkomt. Wil jij graag weten welke specifieke scooter mee is gegeven aan welke klant? Gebruik dan onze Scan&Go waardoor je QR-codes plakt op een specifiek verhuuritem, die je alleen nog maar hoeft te scannen zodra jouw klant op pad gaat. Worden jouw activiteiten uitgegeven vanuit meerdere locaties? Geen probleem, want je maakt eenvoudig meerdere vestigingen aan vanuit jouw LeisureKing-account, eventueel zelfs gekoppeld aan verschillende boekhoudingen. 

Hoe werkt het? Bezoek Marketplace in de Booking Experts omgeving. Installeer de app LeisureKing en wij nemen contact met jou op om alles verder in te regelen. Binnen een paar uur zijn jouw activiteiten online te reserveren! 

LeisureKing zelf ervaren? Boek LeisureKing als extra tijdens het maken van een test reservering op deze website en ontvang na het maken van een reservering meer informatie.

 

LeisureKing zelf ervaren?

Boek LeisureKing als extra tijdens het maken van een test reservering op deze website en ontvang na het maken van een reservering meer informatie.

LeisureKing

Artikelen