Booking Experts - Samenwerken in Recreatie

Holidu | Boekingsplatform voor vakantiewoningen

Holidu - Hèt boekingsplatform voor jouw succes!

Holidu is een boekingsplatform dat gespecialiseerd is in vakantiewoningen. Het merendeel van de boekingen in Nederland komt vanuit onze Duitse gasten. Met bijna 2000 partners en 30 miljoen websitebezoekers per maand helpen we onze partners eenvoudig, maar vooral doeltreffend hun vakantieadres te promoten.

Het idee

Sinds 2014 zijn we hard bezig om partners en klanten met elkaar te verbinden vanuit München. De broers Johannes en Michael Siebers kwamen op het idee van Holidu toen ze op zoek waren naar strandhuisjes in Portugal. Nadat ze dagenlang hadden geprobeerd een geschikte accommodatie te vinden en te boeken, vroegen ze zich af waarom het zo moeilijk was om een vakantiehuis te vinden en te boeken. Juist nu het boeken van hotels of vluchten zo eenvoudig is geworden? Ze ontdekten dat de markt erg gefragmenteerd was en bouwden het boekingsportaal Holidu om gebruikers in staat te stellen alle aanbiedingen van vakantiewoningen in een bestemming op één website te vinden en te boeken.

Ons PR team werkt aan onze naamsbekendheid met lokale SEO medewerkers uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Griekenland, Polen, Portugal. Vind hier meer insides over de reis trends in Nederland.

De meeste gasten van ons komen uit Duitsland, echter groeien Frankrijk, Spanje, VK, Nederland en Italië ook hard. Sinds vorig jaar proberen we onze vaak Duitse klanten ook met de Nederlandse markt bekend te maken.

Onze missie: het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk gemakkelijk te maken.

Holidu op de Recreatie Vakbeurs

Ook benieuwd wat we voor je kunnen doen? Plan alvast een afspraak met Stan Roodbeen voor tijdens de beurs door te mailen naar: stan.roodbeen@holidu.com of breng een bezoekje aan stand 465 op de Recreatie Vakbeurs. We bespreken de mogelijkheden graag verder met jullie.

Holidu zelf ervaren?

Doe een test boeking via Holidu om zelf te ervaren hoe gasten een boeking doorlopen. Via deze link start je en ontvang meer informatie in je mailbox!

Holidu

Artikelen