Holidu - Hèt boekingsplatform voor vakantiewoningen

Uw internationale boekingen verhogen? We kunnen u helpen door een samenwerking met ons boekingsplatform voor vakantiewoningen! Met ruim 1800 partners en 27 miljoen websitebezoekers per maand helpen we onze partners eenvoudig, maar vooral doeltreffend de accommodaties te promoten en de boekingen te beheren.

Sinds 2014 zijn we hard bezig om partners en klanten met elkaar te verbinden vanuit München. De meeste klanten van ons komen dan ook uit Duitsland, echter groeien Frankrijk, Spanje, VK, en Italië ook hard. Sinds dit jaar proberen we onze veelal Duitse klanten ook met de Nederlandse markt bekend te maken, hiervoor hebben we al samenwerkingen met enkele grote partners in Nederland. Onze missie: het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk gemakkelijk te maken.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact op met Stan Roodbeen door een mail te sturen naar stan.roodbeen@holidu.com of hem te bezoeken bij stand 717 op de Recratie Vakbeurs. Hij zal de mogelijkheden graag verder met u bespreken.

 

Holidu zelf ervaren?

Boek Holidu als extra tijdens het maken van een test reservering op deze website en ontvang meer informatie in uw mailbox!

Maak een testbestelling
 
Holidu

Artikelen