Booking Experts - Samenwerken in Recreatie
RevControl

RevControl | Hét Nederlandse revenue management systeem

RevControl | Hét Nederlandse revenue management systeem

Het is begonnen in de luchtvaart, vervolgens overgewaaid naar de hotelbranche en nu zijn de recreatieparken zover: het kiezen voor Dynamic Pricing. Met Dynamic Pricing speel je in op de actuele vraag en het aanbod. Zo kan je ieder moment de juiste prijs aan jouw gasten vragen.

Bij Dynamic Pricing wordt er gekeken naar veel verschillende factoren: de bezetting in het verleden, de voorspelde bezetting, jouw concurrenten, evenementen/feestdagen en de gekozen prijsstrategie. Als je dit handmatig zelf moet uitzoeken en uitrekenen, kost dit heel veel tijd. Daarom is RevControl ontwikkeld, om dit voor jou te doen.

RevControl is ontwikkeld door hospitality-experts en bedoeld om revenue management makkelijk te maken en jouw omzet te verhogen. Het slimme algoritme berekent tot 4 keer per uur de geadviseerde verkoopprijs per dag voor het komende jaar. Afhankelijk van jouw gekozen modus (automatisch, hybride of manueel) worden deze geadviseerde prijzen doorgestuurd naar het reserveringssysteem van Booking Experts, tot wel 365 dagen in de toekomst. Zo mis je geen enkele kans meer om jouw prijs te optimaliseren om zo een hogere omzet te behalen.

Ontdekken wat RevControl voor jou kan betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die RevControl jou te bieden heeft? Onze deskundige Sales Consultants geven graag vrijblijvend advies over Dynamic Pricing en ons revenue management systeem. Kom tijdens de Recreatie Vakbeurs naar de stand van Booking Experts (stand 458), waar onze Sales Consultants jou met veel enthousiasme te woord zullen staan. Of boek gratis een vrijblijvende demo via onze website.

 
RevControl