Great Stay App | Eenvoudig in gebruik

Dat onze oplossingen zo simpel en relevant mogelijk zijn, zie je terug in ons eenvoudige Content Management Systeem. Hiermee kan je gemakkelijk berichten en foto’s publiceren, pop-ups instellen en pushberichten versturen.

Communiceer snel, simpel én relevant met je gasten en bespaar direct tijd. Maak van iedere overnachting een ‘Great Stay’ met je eigen app. Of gasten nu verblijven in je hotel, appartement, B&B op je vakantiepark of camping, wij bieden altijd een passende oplossing. Namelijk een eigen app voor je verblijf.

Great Stay APP zelf ervaren?

Boek Great Stay als extra tijdens het maken van een test reservering op deze website en ontvang meer informatie!

Maak een testbestelling
 
Greatstay
 

Informeren in een handomdraai
Of het nu gaat om het delen van de WIFI code, activiteiten in de regio of een dagprogramma, alle informatie deel je eenvoudig via jouw eigen app.

Meer tijd. Meer service.
Deel acties en promoties via pushberichten en notificaties. Bereik iedereen direct, altijd en overal!

Alle informatie bij de hand
Geprinte brochures en mappen zijn verleden tijd, geef je gasten direct waar ze naar op zoek zijn en bundel alle relevante informatie in je eigen app!


Referentie Waterrijk Oesterdam

“De eerste app leverancier die aan ál onze wensen kan voldoen. Binnen twee weken ontvingen we de eerste opzet van onze custom app gekoppeld aan ons reserveringsysteem Booking Experts. Onze ideeën waren goed vertaald. Qua creativiteit is er zoveel mogelijk! Het bedrijfsportaal (CMS) is gebruiksvriendelijk en laadt snel. Het contact met het team van Great Stay is persoonlijk en ze denken met je mee.” Remco