WeMa Mobile | De app voor jouw camping of vakantiepark

Wij omschrijven onszelf als een software specialist, met de focus op native apps. Binnen de recreatie hebben we een unieke positie door een native app in eigen huisstijl en onder eigen naam in de app store aan te bieden. Dit is inclusief koppelingen met partners zoals Recreatheek en BookingExperts.

Software is overal en heeft een enorme impact in ons dagelijks leven. Daarbij is de smartphone een ontzettend belangrijk apparaat geworden waarmee we dagelijks enorm veel tijd doorbrengen. De combinatie van een goed reserveringssysteem met een kwalitatief native app is cruciaal in het succes van procesoptimalisatie, omzetverhoging en beleving.

Een steeds belangrijker onderdeel is de mogelijkheid om te upsellen via de App. Dankzij de koppeling met het reserveringssysteem kan de gast eenvoudig extra’s bijboeken via de App. Door een soort virtuele receptioniste wordt de gast geholpen bij vragen en kan de gast gemakkelijk de bijgeboekte artikelen inzien. Deze worden namelijk direct toegevoegd aan het reserveringsoverzicht. Ook automatiseren speelt een belangrijke rol. Doordat alle gegevens van de gast bekend is , dankzij de koppeling met het reserveringssysteem, kunnen automatische sloten worden geopend en taken worden ingeschoten in BookingExperts.

Voor verschillende parken heeft WeMa Leisure Apps een App ontwikkeld die gekoppeld is met Booking Experts.

 

WeMa Mobile zelf ervaren?

Wil je meer informatie over de koppeling of over de Apps? Maak een testboeking en ontvang de informatie die je nodig hebt om de speciaal voor de recreatiebeurs ingerichte App te downloaden. Bezoek ons op stand 214!

Maak een testbestelling
 
wema mobile

Usercases