Booking Experts - Samenwerken in Recreatie

EasySecure | Toegangscontrole

Creëer eenvoudig de ultieme gastervaring met onze unieke contactloze check-in. FACE THE FUTURE

Met EasySecure biedt u gasten een contactloze toegang tot het vakantiepark, het geboekte vakantiehuis en de parkfaciliteiten zonder dat gasten een bezoek aan de receptie hoeven te brengen. Organiseer dit eenvoudig met de mobiele telefoon, een unieke pin- of QR-code, het kenteken of geef toegang door gebruik te maken van het unieke gezicht van de gast. In het laatste geval wordt een persoonlijke foto / selfie van de gast omgezet in een beveiligde gezichtstemplate.

Deze vorm van toegang verlenen staat garant voor een ultieme gastervaring. De gasten kunnen bijvoorbeeld alvast gaan zwemmen of gebruik maken van andere faciliteiten totdat vakantiehuis gereed is. Jullie hebben de mogelijkheid om deuren te openen op afstand vanaf elke locatie en dit naadloos te koppelen aan Booking Experts.

Wij hebben een eenvoudige en voordelige optie ontwikkeld om deuren te openen met de smartphone. Hier is geen verdere investering in bekabeling voor nodig. Er zijn dan ook geen extra wifi-gatewaypunten nodig in het vakantiehuis. De receptiemedewerker wordt door onze oplossing weer een host in plaats van een administratieve baliemedewerker.

EasySecure zelf ervaren?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt toegangssysteem en of registratiesysteem voor uw vakantiepark / camping en wilt u gebruikmaken van geavanceerde software die gastvrijheid en gemak naar een hoger niveau tilt? Dan bent u bij EasySecure aan het juiste adres. Maak een test reservering op deze website en Face the future of recreation tijdens de beurs.

EasySecure

Artikelen